Peterburis toimub kontsert Pussy Rioti toetuseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussy Rioti kolm liiget (Jekaterina Samutsevitš, Maria Aljohhina ja Nadežda Tolokonnikova) kohtusaalis.
Pussy Rioti kolm liiget (Jekaterina Samutsevitš, Maria Aljohhina ja Nadežda Tolokonnikova) kohtusaalis. Foto: SCANPIX

Peterburis toimub pühapäeva õhtul kontsert, millega avaldatakse toetust kaheks aastaks vangi mõistetud punkbändi Pussy Riot kolmele liikmele.

Kontserdi üks korraldaja Olga Kurnosova ütles Interfaxile, et ametivõimudel ei õnnestunud ponnistustest hoolimata leida kontserdi toimumispaiga Glavklubi tegevuses ühtegi küsitavust. «Lärm, mida kohe tõsteti, jahutas nende indu, nii et me loodame tõesti, et kõik kulgeb plaanipäraselt,» ütles ta.

Piletimüük käib ning Kurnosova sõnul oodatakse suurt publikut. Pilet maksab 500 rubla (12 eurot) ning piletitulu antakse kolmele vangimõistetud bändiliikmele ja nende peredele.

Kell 19 algaval kontserdil astuvad üles rokkbändid DDT, Televizor, PTVP, Electric Partisans, Raznõje Ljudi, Gleb Samoilov ja teised. Esinema kutsuti ka kuulus rokklaulja Boriss Grebentšikov, kuid ta keeldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles