Belgia tipp-poliitik võttis vähem kui aastaga 60 kilo alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bart De Wever oma dieediraamatu esitlusel.
Bart De Wever oma dieediraamatu esitlusel. Foto: SCANPIX

Flaami separatistide liider Bart De Wever enam friikartuleid ja vahvleid ei söö, eelistades hoopis porgandeid, väidab vähem kui aastaga 60 kilo alla võtnud tipp-poliitik oma uues raamatus.

Mullu novembris, kui Belgia püstitas omapärase maailmarekordi, olles 500 päeva ilma valitsuseta, oli De Wever oma 142 kilogrammiga valitsuskõneluste üks kaalukamaid osalisi. «Nüüd kaalun ma 83 kilo,» ütles 41-aastane nelja lapse isa oma raamatu «Bart De Weveri dieet» esitlusel, vahendas AFP.

Teos kirjeldab, kuidas Flandria populaarseim poliitik järgis kaheksa kuu vältel arstide range järelevalve all proteiinirikast dieeti. Aprillis sooritas ta Antverpenis korraliku ajaga 10-kilomeetrise jooksu ning samas linnas kandideerib ta oktoobris linnapeaks.

De Wever väidab aga, et ei läinud dieedile poliitilistel, vaid üksnes tervislikel põhjustel.

«Elame söögiarmastajate riigis, kus inimesed eelistavad tüsedat poliitikut, kes toitu naudib. Kaalu langetades ma kahtlemata kaotan hääli,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles