Video: Kamtšatka lennuõnnetuste uurimine

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kamtšatka krais juhtunud lennuõnnetusest pääses eluga neli inimest, neist enim teeb arste murelikuks 13-aastase poisi seisund, kes lebab koomas.

Kümme elu nõudnud õnnetusest pääsesid veel eluga kaks meest ja naine, kes kõik on arstide järelvalve all. Kohalik lennudispetšerteenistuse allikas ütles Interfaxile, et õnnetus põhjuseks võis olla tugev torm.

Kamtšatka krai kriisiolukordade keskuse juht Igor Jeremejev rääkis Reutersile, et kannatanutele antakse meditsiiniabi. Ka on plaanis hakata õnnetuspiirkonda läbi kammima.

Venemaal toodetud lennuki AN-28 pardal oli õnnetuse hetkel 12 reisijat ja kaks pilooti. See oli tõusnud õhku Petropavlovsk-Kamtšatski lennuväljalt ja võtnud kursi Palana alevikule.

Lennuk kukkus alla ligi kümme kilomeetrit enne sihtkohta. Selle tükke on laiali metsaga kaetud suurel maa-alal, vahendas Interfax.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles