Egiptuses kadunuks jäänud rootslanna selgitas «seikluse» tagamaid

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajad Sharm el Sheikhis.
Puhkajad Sharm el Sheikhis. Foto: SCANPIX

Egiptuse kuurordis Sharm el Sheikhis «kadunuks jäänud» rootslanna Gabriella Gardell on õnnelikult kodumaal, stressi tõttu oli ta valetanud ja pikemaks ajaks soojale maale jäänud.

25-aastane naine ei saabunud kokkulepitud ajal augusti lõpus Rootsi ja muretsev perekond teatas sellest politseisse, mistõttu kuulutas keskkriminaalpolitsei ta rahvusvaheliselt tagaotsitavaks, vahendas thelocal.se.

Mõni päeva hiljem ta helistas lähedastele ja teatas, et leidis Egiptuses armastuse ja ta plaanib sinna jääda.

«Ma olin nii stressis ja ei teadnud, mida ma peaksin ütlema. Seega ma valetasin,» rääkis ta ajalehele Aftonbladet juhtunu kohta kogu tõe.

Tegelikult polnud ta mingit armastust leidnud. Naine lihtsalt ei tahtnud puhkuselt kodumaale naasta, kuna soovis toibuda isa kaotusele järgnenud šokist.

«Ma polnud kriisist välja tulnud ja tahtsin teha seda omal viisil ning ilma kodustega kontakteerumata. Nüüd mõistan, et ma ei käitunud väga ratsionaalselt,» rääkis ta ajalehele.

Gardell oli Egiptuses liikunud ringi kohalike grupiga, kes näitasid talle linna, kellega koos tehti väljasõite ja külastati kohalikke restorane.

«Olen hulljulge, seiklushimuline ja ilmselt ka väheke rumal,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles