Mootorratturid õiendasid Sydney lennujaamas veriselt arveid

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia politsei uurib verise võitluse jälgi Sydney lennujaamas.A
Austraalia politsei uurib verise võitluse jälgi Sydney lennujaamas.A Foto: AFP / Scanpix

Sydney lennujaama ühes reisiterminalis kahe vaenuliku mootorratturite jõugu vahel puhkenud hirmuäratavas kakluses peksti üks meesterahvas raudkangidega sedavõrd vigaseks, et ta suri hiljem haiglas.


Politsei usub, et märul puhkes pühapäeval, kui üks bande saabus lennukilt ja sattus rivaalitseva grupeeringu varitsusse, vahendas

BBC News

.

«Üks rühm mehi tuli lennukist välja ja neile tuli vastu teine rühm mehi, kes meie arvates võivad olla teise mootorrattajõugu liikmed,» selgitas kohalik politseiülem Peter Williams.

Pealtnägijate sõnul kandus lahing siselendudele mõeldud terminalis koguni kahele korrusele ning kaklejad kasutasid relvadena ka terminalis inimeste lahutamiseks paigaldatud metallist tõkkeposte.

«Nad hakkasid haarama metalltulpasid, mis eraldavad check-in ala, ning lõid nendega peaaegu nagu mõõkadega üksteise peade pihta,» kirjeldas olukorda üks võitlust pealt näinud naine kanalile ABC News.

Kokku osales märulis üle tosina mehe ning võitlust nägi pealt umbes poolsada inimest. Lahingutandrile jäi lõpuks maha üks raskete peahaavadega kannatanu. 28-aastane mees suri hiljem haiglas.

«Ma nägin ühte meest maas vedelemas ja siis tuli teine kangiga ning lihtsalt lõi selle talle pähe,» rääkis sama naine teleuudistele.

Kohapeal jõuti vahistada vaid neli kahtlusalust, kuid ülejäänud väidetavalt põgenesid. Milliste jõukudega vahel lahing puhkes, politsei ei teatanud, kuid meedias väideti, et need olid rivaalitsevate «põrguinglite» (Hell's Angels) ja «komantšeerode» (Comancheros)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles