Alpide veretööst eluga pääsenud tüdruk andis tunnistusi

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse politseinikud haigla ees, kus rünnakus vigastada saanud Zainab al-Hilli raviti.
Prantsuse politseinikud haigla ees, kus rünnakus vigastada saanud Zainab al-Hilli raviti. Foto: SCANPIX

Möödunud nädala kolmapäeval Prantsuse Alpides neli inimelu nõudnud rünnakus ellu jäänud seitsemeaastase tüdruku sõnul pani veretöö toime üks inimene.

Rünnakus tõsiselt vigastada saanud ja mitu päeva koomas olnud Zainab al-Hilli ütles uurijate sõnul täna, et nägi vaid ühte meest, vahendas uudisteagentuur AFP.

Nelikmõrv leidis aset 6. septembril Annecy suvituspiirkonnas Prantsusmaal. Lisaks 50-aastasele Iraagi päritolu Briti kodanikust ärimehele Saad al-Hillile lasti maha veel kaks sama perekonna liiget – Hilli naine ja ema. Kõik kolm mõrvati metsatee äärses parklas oma Briti numbrimärgiga BMWs. Lisaks tapeti samas paigas ka üks prantslasest jalgrattur.

Lisaks Zainabile elas rünnaku elu ka tema nelja-aastane õde, kes pääses füüsilise traumata, peitudes auto tagaistmel oma ema ja vanaema surnukehade vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles