Romney abikaasat sõidutanud lennuk tegi hädamaandumise

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ann ja Mitt Romney
Ann ja Mitt Romney Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide vabariiklaste presidendikandidaadi Mitt Romney abikaasa Ann Romneyt sõidutanud lennuk tegi eile õhtul hädamaandumise Colorado osariigis Denveris.

Omahast Californiasse teel olnud 10-kohaline Bombardier Challenger 601 sooritas erakorralise maandumise salongi tunginud suitsu tõttu. Üksi inimene vigastada ei saanud.

Mitt Romney valimiskampaania pressisekretär Andrea Saul säutsus Twitteris, et suits oli tõenäoliselt pärit elektriseadmetes tekkinud põlengust, vahendas Reuters.

Ann Romney pressiesindaja Sarah Haley rääkis, et suitsu hakkas sisse pressima, kui lennuk oli umbes poolel teel, vahendas Los Angeles Times.

Haley sõnul leeke kuskil näha polnud, kuid salongis levis põleva kummi hais ja see mõjus ärritavalt mitme inimese silmadele.  

Eelmisel nädalal mõjutas Mitt Romney kampaaniat lennuõnnetus, vahendas AFP. Presidendikandidaat pidi lendama Pueblosse, kuid tema esinemine lükkus edasi, sest üks väikelennuk oli kukkunud lennuväljale, kuhu pidi hiljem maanduma ka Romney lennuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles