Eksperdid on tuvastanud roolijoodiku seitsmest ohvrist kaks

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa siseministeeriumi Moskva osakonna teatel pole seni tuvastatud viie ohvri isikut seitsmest, kes said eile surma roolijoodiku põhjustatud õnnetuses.

«Identifitseeritud on kaks hukkunut, neist üks oli mees (vanuses 40 - 45 aastat) ja teine 31-aastane naine. Seni pole tehtud kindlaks kolme lapse, ühe naise ja mehe isikuid,» rääkis allikas RIA Novosti.

Roolijoodiku juhitud Toyota põrutas eile päeval Minski tänava bussipeatusesse, õnnetuses hukkus seitse inimest. Ekspertide sõnul liikus auto kiirusega 200 kilomeetrit tunnis.

Mõni tund pärast avariid seisis Toyotat juhtinud Aleksandr Maksimov (1982) vaevalt jalul. Ta püüdis lahti rabeleda politseinike käest, kes teda kinni hoidsid ja ähvardas lõhkuda korrakaitsjate videokaamera.

Maksimov rääkis, et oli joonud kaks päeva järjest ja seitsme inimese elu nõudnud õnnetuse eest peaks ta «end maha laskma», vahendas gazeta.ru..

Prokuratuur algatas juhtunu tõttu kriminaalasja ja süüdimõistmisel ähvardab meest kuni kümne aasta pikkune vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles