Brunei sultan pani oma tütre mehele

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brunei sultan Hassanal Bolkiah ja tema abikaasa (vasakul) Pengiran Anak Saleha koos äsja abiellunud tütre printsess Hafizah Sururul Bolkiah ja tema abikaasa Muhammad Ruzainiga.
Brunei sultan Hassanal Bolkiah ja tema abikaasa (vasakul) Pengiran Anak Saleha koos äsja abiellunud tütre printsess Hafizah Sururul Bolkiah ja tema abikaasa Muhammad Ruzainiga. Foto: SCANPIX

Maailma üheks rikkaimaks inimeseks peetav Brunei sultan korraldas Borneo saarel oma tütrele printsess Hajah Hafizah Sururul Bolkiah’le suurejoonelised pulmad, kuhu oli kutsutud 3000 külalist.

32-aastane printsess abielus 29-aastase Pengiran Haji Muhammad Ruzainiga, vahendas AFP.

Printsess Hafizah töötab rahandusministeeriumis, tema abikaasa Ruzaini on riigiteenistuja peaministri büroos. Nad kirjutasid abieluleppele alla juba neljapäeval, kuid täna leidis 1700-toalises palees aset pulmade haripunkti tähistav tseremoonia.

Külaliste seas oli Aasias tuntud poliitilisi, nagu Tai peaminister Yingluck Shinawatra, Filipiinide president Benigno Aquino III ja Kambodža peaminister Hun Sen. Ka oli kohal Saudi Araabia prints Faisal bin Saud bin Abdul Mohsen bin Abdul.

Brunei sultanil on kolmest abielust kokku 12 last. See on esimene kord pärast 2007. aastat, kui mõni sultani lastest abiellub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles