Samsung loodab müüa 20 miljonit Galaxy Note 2-e

Kalev Aasmäe
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Samsung Galaxy Note II.
Uus Samsung Galaxy Note II. Foto: SCANPIX

Samsungi tegevjuht J.K Shin loodab uut  tahvelarvuti ja nutitelefoni hübriidi ehk nn phabletit nimega Galaxy Note 2 müüa laiema müügivõrgustiku abil kaks korda rohkem kui selle 10 miljonit eksemplari müünud eelkäijat Galaxy Note'i.

Kuigi hetkel on Samsungi nutitelefonide lipulaeva Galaxy S3e müüdud maikuust alates juba üle 30 miljoni eksemplari ning turgu on agressiivselt haaranud ka juba praeguseks miljoneid müünud uus iPhone 5, on Shini sõnul siiski ruumi veel ka Galaxy Note 2-le, mida ta loodab lähikuudel müüa umbes 3 miljonit ning kokku 20 miljonit eksemplari, kirjutab CNET.

Selle tulemuse saavutamiseks on Samsung suurendanud Note 2 globaalset müügivõrgustikku 260 operaatorini 128 erineval turul. Näiteks USAs pakuvad seda viis suurt operaaorit Verizon Wireless, AT&T, Sprint, T-Mobile ja U.S. Cellular, samas kui eelkäijat müüs algselt eksklusiivselt vaid AT&T.

5,55 tollise diagonaaliga nutitelefon-tahvelarvuti tuli müügile eile Lõuna-Koreas, teistele suurematele turgudele laieneb müük järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles