Valimisväitlus takistas Obamasid pulma-aastapäeva pidamast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama ja Michelle Obama
Barack Obama ja Michelle Obama Foto: SCANPIX

USA president Barack Obama ja ta naine Michelle Obama saavad oma 20. pulma-aastapäeva tähistada hilinemisega.

Tähtpäev langes eilsele ning eile valmistusid USA presidendikandidaadid Barack Obama ja Mitt Romney esimeseks televäitluseks, edastab Reuters.

USA esipaar plaanib oma aastapäeva tähistada selle nädala laupäeval. Samas olid nii Barack Obama kui ta naine eile Denveris, kuid neil mõlemal olid oma tegevusprogrammid, mis välistasid kokku puutumise.

Obama saatis tähtsa päeva puhul Twitteris romantilise sõnumi oma naisele ja ka teistele, kes ta elust huvitatud on: «20 aastat tagasi abiellusin oma elu armastuse ja parima sõbraga. Head pulma-aastapäeva Michelle».

Asjatundjate sõnul toob esimene väitlus telerite äärde rekordarv vaatajaid. Neli aastat tagasi aset leidnud presidendikandidaatide esimest valimisväitlust vaatas 50 miljonit inimest.

Obama sõnul on Romney väitluseks paremini ette valmistunud, temal seevastu tuli täita USA presidendi kohustusi ning tal oli vähem aega ettevalmistuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles