Soomes sai raudteejaamas tulistamises inimene viga

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politsei
Soome politsei Foto: SCANPIX

Soomes Vantaal Myyrmäe raudteejaamas sai täna õhtul üks inimene tulistamises viga, täpsustas Soome meedia. Varem teatati kolmest vigastatust, kellest kahe seisund olevat raske. Politsei andis teada, et tegu oli olmetüliga, terrorismikahtlust pole.

Ametivõimude teatel toimus tulistamine kella 17.30 ajal. Võimude kinnitusel viidi haiglasse kaks inimest, tulirelvavigastus on neist ühel.

MTV Uudiste teatel algas kõik kahe mehe omavahelisest kaklusest, kolmas mees sai viga siis, kui üritas neid lahutada. Kaks haavatut viidi haiglasse, kolmas põgenes. Praeguseks pole MTV kinnitusel teada, kas põgenenud isik oli tulistamise ohver või tulistaja.

Uudisteagentuur STT usutles jaama lähedal asuva restorani Toppari turvatöötajat, kelle sõnul kostis jaamast enne kella 18 kaks lasku.

Kohapeal oli hulk kiirabiautosid ja raskelt relvastatud politseinikke. Politsei piiras sisse Myyrmäe raudteejaama ja Myyrmanni kaubanduskeskuse vahetus läheduses asuva korrusmaja.  Kohal oli vähemalt üheksa politseipatrulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles