Ukraina arstid soovitavad Tõmošenkol näljastreik lõpetada

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Tõmošenko poolehoidja opositsioonijuhi pildiga Kiievis.
Julia Tõmošenko poolehoidja opositsioonijuhi pildiga Kiievis. Foto: SCANPIX

Ukraina arstid soovitavad Julia Tõmošenkol lõpetada näljastreik , ja kuna endine valitsusjuht keeldub kohalikku meditsiiniabi vastu võtmast, siis loodavad nad Saksa kolleegide saabumisele.

«Julia Tõmošenko keeldus täna protseduurist. Saksa arstid pole aga seni oma saabumiskuupäeva teatanud. Küsimus on selles, et tegemist on nende patsiendiga ja me palusime väga, et nad ikkagi tuleks Ukrainasse selleks, et osutada patsiendile vajadusel abi,» rääkis Ukraina tervishoiuministri esimene asetäitja Raisa Moissejenko Interfaxi vahendusel.     

Küsimusele seitsme aasta pikkust vanglakaristust kandva endise valitsusjuhi tervise kohta vastas aseminister, et see on rahuldav.

«Näljastreigi protsessi pole talle vaja. Tänase päeva seisuga arstid talle nälgimist ühemõtteliselt ei soovita… Kui inimene viibib taastumisel, siis pole tal vaja niisugust asja teha,» rõhutas Moissejenko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles