Venemaal käib jaht robinhoodlikule jõugule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa miilits
Venemaa miilits Foto: Reuters / Scanpix

Venemaa korrakaitsjad vangistasid Kaug-Idas isiku, kes on väidetavalt tuntud relvastatud jõugu liige, mida kahtlustatakse mitmetes rünnakutes miilitsate vastu, kirjutab Euronews.

18-aastane kinnipeetu on üks vähemalt viiest mehest, keda süüdistatakse ühe miilitsa mõrvas, kolme teise vigastamises ning miilitsajaoskonna süütamises erinevate rünnakute käigus.

Prokuratuuri esindaja ütles, et kahtlusalune arreteeriti suure turvaoperatsiooni käigus Primorje krais Kaug-Ida föderaalringkonnas. Väidetavalt peidab tagaotsitav jõuk ennast metsas, mistõttu kohalikke elanikke ka hoiatati.

Sajad miilitsad on kaasatud otsimisprotsessi, kus patrullitakse Vladivostokist väljuvaid maanteesid helikopterite, aga isegi tankidega.

Kohaliku küsitluse järgi peab 70 protsenti inimestest jõuku pigem positiivselt robinhoodlikuks kui bandiitlikuks, kuna antud kamp võitleb väga korrumpeerunud miilitsa vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles