Kreml ei kommenteerinud kasakate kallaletungi Navalnõile (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anapa lennujaamas aset leidnud intsident.
Anapa lennujaamas aset leidnud intsident. Foto: Kaader videost

Kremli pressisekretär Dmitri Peskov ütles, et ta ei tahaks kommenteerida teateid kallaletungist opositsionäär Aleksei Navalnõile Anapa lennujaamas, nägemata eelnevalt selle kohta eri allikate teavet.

«Kahjuks ei ole mul üksikasjalikku teavet, mis vahejuhtum see oli, ega tahaks seda vaid ühe allika alusel kommenteerida,» ütles Peskov ajakirjanikele.

Presidendi pressisekretär märkis: «Ma ei tea, kas talle tungiti kallale, ja kui tungiti, siis kes seda tegi ning kas sellele järgnes korrakaitseametkondadesse pöördumine.»

«Omamata seda teavet, ei saa ma midagi öelda,» sõnas Peskov, väljendades veendumust, et aja jooksul saab ta üksikasjalikumat teavet.

Meedias ilmus teave, et opositsionäär Navalnõid ja Korruptsioonivastase Võitluse Fondi töötajaid ründas Anapa lennuvälja sissepääsu juures mitukümmend inimest. Navalnõi pressiesindaja Kira Jarmõš ütles, et ründajad olid kasakad ning kallaletungis said viga Navalnõi ja tema viis kaaslast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles