Pennsylvanias jäi tulle seitse õde-venda

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju
Tulekahju Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Pennsylvania osariigis ühes talumajas puhkenud tulekahjus hukkus seitse õde-venda.

Osariigi politsei esindaja Tom Pinkerton rääkis CNNile, et õnnetus juhtus perekond Mennonite’i kahekorruselises eramus Loysvilleis, mis jääb osariigi pealinnast Harrisburgist 40 kilomeetrit loodesse.

Tulle jäänud lastest noorim oli 7-kuune ja vanim 11-aastane.

Laste vanemad ei viibinud õnnetuse ajal majas. Isa oli teinud piimaveokiga oma teeninduspiirkonnas mitu sõitu ja tegi õnnetuse ajal autos väikest uinakut, rääkis Pinkerton. Ema viibis laudas ja lüpsis lehmi.

Mingil aja tormas ema juurde tema 3-aastane tütar ja teatas, et elumaja on suitsu täis. Ema tormas eramu juurde ja nägi, et see on leekides ning sinna siseneda ei saa.

Ema käis kahtede naabrite juures enne, kui leidis kellegi, kes helistas hädaabinumbrile 911.

Seitsme lapse surnukehad leiti pärast kustutustöid majast. Eluga pääses tüdrukuke, kes läks ema otsima, et juhtunust teatada.

Pinkertoni sõnul võis kahjutuli saada alguse köögist, kuid seda oletust veel täpsustatakse. Ta selgitas, et praegu pole selge, kus kõik lapsed täpselt viibisid, kuid täiesti kindel on see, et neist kaks vaatasid televiisorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles