Pariisi noarünnakuga seoses peeti kinni kaks naist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurijad töötamas Saint Augustini tänaval Pariisi kesklinnas, kus laupäeva õhtul korraldas Tšetšeenia juurtega mees noarünnaku.
Uurijad töötamas Saint Augustini tänaval Pariisi kesklinnas, kus laupäeva õhtul korraldas Tšetšeenia juurtega mees noarünnaku. Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP / SCANPIX

Pariisis eelmisel nädalavahetusel aset leidnud noarünnakuga seoses peeti neljapäeval küsitlemiseks kinni kaks naist, teatas Prantsuse terroritõrjeprokurör Francois Molins pressikonverentsil.

Ta lisas, et noarünnaku korraldanud Khamzat Azimovi sõber Abdoul Hakim A. astub neljapäeval kohtuniku ette ning talle võidakse esitada süüdistus seoses rünnakuga.

Üks kahest neljapäeval Pariisi lähedal kinni peetud naisest on 19-aastane Ines Hamza, kes abiellus Abdoul Hakim A-ga enne, kui püüdis Süüriasse suunduda, teatas uurimisega kursis olev allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles