Zelenskõi sari eemaldati esimese osa järel Venemaal eetrist

Copy
Volodõmõr Zelenskõi sarjas «Rahva teener».
Volodõmõr Zelenskõi sarjas «Rahva teener». Foto: Sergei Supinski/AFP/Scanpix

Komöödiasari Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõiga peaosas sai ilmuda Venemaal tele-eetris ainult ühe korra, enne kui see kavast kõrvaldati.

Eile pälvis suurt tähelepanu uudis, et Vene meelelahutuskanalis TNT esilinastub Zelenskõi sari «Rahva teener». Tähelepanuväärselt oli esilinastuse aeg vaid kaks päeva pärast Zelenskõi ja Putini kohtumist Pariisis Donbassi konflikti lahendamiseks.

Täna aga on ilmselt suhted taas külmumispiirini jahenenud, sest «Rahva teener» eemaldati ootamatult kavast pärast esimese osa ekraanidele jõudmist Kaug-Idas. Ilmselt oli asi Putini pihta suunatud teravates naljades.

Tegelikult spekuleerisid paljud, kui kauaks Putinit tögaval sarjal lastakse eetriaega nautida. Tuleb välja, et vastus on vähem kui üks õhtu.

Putini kulul tehtud nali läks eetrisse Kaug-Idas, kuid mitte enam lääne pool. Pärast nalja väljalõikamist sarja avaosas, tühistas TNT viimaks kõigi ülejäänud 22 episoodi näitamise ja asendas «Rahva teenri» millegi vähem Kremlit ärritavaga.

TNT väitis väljaandele Vedomosti, et ei kavatsenudki kogu hooaega tele-eetris näidata ja et selle eetrisse andmine oli turundustrikk kanali veebiedastusplatvormi reklaamimiseks. Seal on sarja esimene osa endiselt saadaval.

Telekavad näitavad aga, et «Rahva teener» pidanuks jõudma eetrisse ka täna ja homme. Eile hilisõhtuks oli selle eetriaeg aga asendatud Vene naljasaadetega.

Zelenskõi tegelaskuju tõusu kooliõpetajast presidendiks käsitlev sari läks Ukrainas eetrisse 2015. aastal ning osutus ülipopulaarseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles