Biden veenis toetajaid ja annetajaid enda suutlikkuses valimised võita

Copy
USA president Joe Biden, esileedi Jill Biden ja nende lapselapsed Finnegan ja Natalie Biden saabusid laupäeval, 29. juunil presidendikopteriga Marine One New Yorgi osariigis Westhampton Beachil asuvasse Francis S. Gabreski nimelisele lennuväljale, kust mindi presidendilennuki Air Force One pardale.
USA president Joe Biden, esileedi Jill Biden ja nende lapselapsed Finnegan ja Natalie Biden saabusid laupäeval, 29. juunil presidendikopteriga Marine One New Yorgi osariigis Westhampton Beachil asuvasse Francis S. Gabreski nimelisele lennuväljale, kust mindi presidendilennuki Air Force One pardale. Foto: ELIZABETH FRANTZ / Reuters / Scanpix

USA president Joe Biden osales laupäeval valimiskampaania rahakogumisüritustel, püüdes rahakaid annetajaid veenda, et suudab vaatamata paljudes demokraatides paanikat tekitanud debatiesinemisele novembris peetavad valimised siiski võita.

New Yorgis ja New Jerseys peetud korjandustel oli temaga kaasas esimene leedi Jill Biden, kes on oma 81-aastast abikaasat raevukalt kaitsnud, kui levisid meeleolud, et Biden võiks loobuda.

«Joe ei ole lihtsalt õige inimene selle töö jaoks – ta on ainus inimene selle töö jaoks,» rääkis ta ühel koosolekul, kus kaassaatejuhtide hulgas olid tippnäitlejad Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick.

Tagasi üles