Ukraina kohus määras kahele pedofiilile 11-aastase vangistuse

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trellid.
Trellid. Foto: Margus Ansu

Ukraina Mariupoli kohus mõistis kaks pedofiili süüdi alaealiste seksuaalses ärakasutamises ja määras neile 11-aastase vanglakaristuse.

Miilitsatöötajad võtsid kaks kohalikku ettevõtjat kinni sügisel 2010, vahendas UNIAN.

Uurijad tegid kindlaks, et meestel oli kohalikus ööklubis seatud sisse salatuba. Ajalehe Segodja andmetel oli neist üks klubi omanikuks. Kahe aasta vältel sooritasid nad seal moraalituid tegusid, tarvitasid alaealiste kallal vägivalda.

Pedofiilide ohvrite arv ulatub 200 tütarlapseni vanuses 11-15 aastat.

Oktoobris 2011 aset leidnud läbiotsimise käigus leiti narkootikume, pornograafiline video ja relvi. Kohaliku väljaande Ilitševitš andmetel seisis hoone sissepääsu kõrval kaheksa paari laste jalanumbritega sussikesi.

Pedofiilid otsisid ohvreid internaatidest ja probleemsetest peredest. Komsomolskaja Pravda andmetel pakkusid mehed alaealistele ööklubis tööd, hiljem aga paluti nad «peremehega toimuvale vestlusele».

Selleks, et ohvreid vaikima sundida, neid kas hirmutati või pakuti neile tasuta sissepääsu diskoteeki.

Üks kurjategijatest põdes C-hepatiiti ja ta oli sellest ise ka teadlik. Tüdrukuid nakatas ta meelega.
Meestele määratud 11-aastane vangistus ei rahuldanud ei prokuröri ega advokaate. Kumbki osapool kaevas otsuse edasi, kirjutab Ilitševitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles