Colombias kukkus kaubalennuk elumajja

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Colombia pealinna lähedal asuval maavaldusel said eile õnnetul kombel surma kolm pereliiget, kelle kodumajja kukkus varahommikul suur kaubalennuk Boeing 747-200, mille üks mootor oli tõrkuma hakanud.

Bogotás kauba pealevõtmiseks vahepeatuse teinud lennuk oli teel Miamisse, ent kohe pärast uuesti õhkutõusmist süttis üks selle neljast mootorist põlema, vahendas Associated Press. Piloodid üritasid teha hädamaandumist, ent lendasid sisse rantšosse.

Kolme hukkunu seas oli ka teismeline perepoeg, kes traagilise õnnetuse hetkel veel magas, samuti tema isa. Lennuki kaheksa meeskonnaliiget said vigastada, kuid pääsesid eluga, ehkki üks neist viidi haiglasse raskes seisundis.

Boeing 747-200 kaubalennuk kuulus Michigani kompaniile Kalitta Air. Sama firma sama tüüpi lennuk tegi alles mais õhkutõusmisel avarii ka Brüsselis. Colombia õnnetuspaika on teel ka USA eksperdid, kes aitavad kohalikel võimudel juhtunu põhjuseid välja uurida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles