Šveitsi peredraama ohvriteks olid portugallased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berni kantoni politsei piiras tulistamispaiga sisse.
Berni kantoni politsei piiras tulistamispaiga sisse. Foto: SCANPIX

Šveitsis Wilderswilis täna hommikul toimunud tulistamises hukkusid abielupaar ning naise eelmine abikaasa, kes kõik olid Portugali kodanikud.

Ajalehe Tagesanzeiger võrguväljaanne kirjutas viitega naise tuttavatele, et eksabikaasa lasi maha vaid kaks kuud tagasi abiellunud paari ja sooritas seejärel enesetapu.   

Berni kantoni politseist kinnitati kolme inimese hukkumist, kuid midagi enamat pole veel avalikustatud.

Ühte perekonda puudutanud draama leidis aset kella 7 paiku. Kinnitamata andmetel olid kõik kolm vanuses 40-50 aastat.

Naise tuttav rääkis ajalehe Berner Zeitung võrguväljaandele, et mees oli läinud oma endise abikaasa ukse taha ja kui naine ukse avas, siis tulistas mees teda pähe. Kui naise uus abikaasa kohale tuli, siis lasi mees ka tema maha. Eksabikaasa oli ilmselt tahtnud ka lapsed maha lasta, kuid tütrel õnnestus uks sulgeda.

Tagesanzeigeri võrguväljaande teatel oli endistel abikaasadel kolm last vanuses 7-18 aastat. Šveitsi meedia andmetel olid nad oma abielu lahutanud mitu aastat tagasi. Tuttavate väitel oli mees oma endist abikaasat terroriseerinud ja ähvardanud juba mõnda aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles