Kuberner: Luganski oblastis sai surma üks ja viga kolm Ukraina sõdurit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid Luganski oblastis.
Ukraina sõdurid Luganski oblastis. Foto: SCANPIX

Ukraina sõjaväe KamAZ veok sattus eile Lopaskino küla lähistel rünnaku alla, surma sai üks ja viga kolm sõdurit, teatas Luganski oblastivalitsuse juht Hennadi Moskal.

«Küla asub 15 kilomeetri kaugusel Severski Donetsi jõe idakaldal asuvast Trehizbenkast. Mööda jõge kulgeb rindejoon. Sporaadiliselt tehakse katseid smugeldada alkoholi, toitu ja muud salakaupa Ukraina sõjaväe kontrolli all olevatelt aladelt Luganski oblasti okupeeritud aladele,» kirjutas Moskal oma veebilehel.

Tema sõnul patrullisid Ukraina sõjaväelased Severski Donetsi jõe ääres smugeldamise takistamiseks. Nad sattusid püssi- ja granaadiheitjatule alla, lisas kuberner.

«Tulistati jõe läänekaldalt. Jõgi on selles kohas vaid 20 meetrit lai. Üks sõdur sai killu- ja kuulihaavu. Kahjuks suri ta haiglas. Veel kolm sõdurit said eri raskusastmega vigastusi ja on haiglaravil,» lausus Moskal.

Lopaskino küla asub Novoaidarski rajoonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles