Video: mees tungib Londonis kallale mosleminaisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Londoni turvakaamerate salvestustele jäid kaadrid, millelt on näha: võõras mees ründab selja tagant 16-aastast hidžaabi kandvat tüdrukut, kes kukub tänavale pikali ja kaotab teadvuse.

Politsei otsustas avaldada kolme aasta taguse materjali, millel on näha kooli kõndivat Tasneem Kabiri. Tüdruk murdis neli hammast, vigastas huuli ja kaotas teadvuse pärast seda, kui selja tagant ligi sörkinud võõras mees virutas talle ilma põhjuseta selja tagant hoobi vastu pead.

Hiljem selgus, et ründajaks oli 34-aastane Nigeeria päritolu Michael Ayoade, kes mõisteti 2013. veebruaris neljaks aastaks vangi kallaletungide eest mitmetele noortele naistele.

Londoni politsei teatel on viimasel ajal märgata linnas suurenevat vägivalda moslemite vastu, statistika järgi on üle pooltest juhtudest ohvriteks pearätti kandvad naisterahvad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles