Ukraina kaitseminister: Donbassi rünnakute arv on pooleteise aasta madalaim

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid
Ukraina sõdurid Foto: SCANPIX

Rünnakute arv Ukraina armee positsioonidele Donbassis on langenud viimase 18 kuu madalaimale tasemele, ütles Ukraina kaitseminister Stepan Poltorak täna.

«Hetkel registreeritakse päevas kaks kuni neli rünnakut, mis on vaieldamatult viimase 18 kuu madalaim arv, seejuures kasutatakse reeglina kergrelvi. 80-millimeetriste miinipildujate kasutamine on äärmiselt harv,» ütles Poltorak enne valitsuse teisipäevast istungit ajakirjanikele.

Kaitseminister kinnitas kahe Ukraina sõjaväelase hukkumist Luganski oblastis, kuid ütles, et nad ei langenud mürsurünnaku, vaid sabotaaži- ja luuresalga tegevuse ohvriks.

Poltorak kinnitas, et ajakirjandusse jõudnud ülekuulamisvideol on kolm Ukraina 79. üksiku õhudessantbrigaadi dessantväelast, kes jäid kadunuks eile Krimmi piiril.

Vene föderaalne julgeolekuteenistus (FSB) teatas eile kolme Ukraina sõjaväelase kinnipidamisest Krimmi Sivaši järve piirkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles