Valitsus otsib venemaalastele uusi puhkuse veetmise kohti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptuse kuurort Sharm el Sheikh - veel üks koht, mis venelaste sihtkohanimistust maha tõmmatud.
Egiptuse kuurort Sharm el Sheikh - veel üks koht, mis venelaste sihtkohanimistust maha tõmmatud. Foto: SCANPIX

Venemaa asepeaminister Olga Golodets kinnitas täna, et veel sellel aasta lõpuks valmib turismivaldkonna toetusmeetmete pakett.

«See on väga tõsine ülesanne, me peame looma vähemasti mingidki lisa-puhkusevõimalused, vähemalt kaheksa miljonit reisi aastas. Kusjuures eri kategooriatele - lastega peredele, säästuklass ning kallimad ja mugavamad reisid. Me jõuame selle otsuseni aasta lõpuks,» ütles Golodets ajakirjanikele.

Tema sõnutsi arutatatakse mitmesuguseid toetamise võimalusi, sh maksusoodustusi ja subsiidiume.

«Me arutame seda, sh ka otsest toetamist,» ütles asepeaminister küsimusele vastates.

"Nõupidamine toimub sel aastal ja me saame veel tänavu moodustada meetmetepaketi, mida praegu arutatakse. Meil ei ole muud võimalust,» lisas Golodets.

Alates 6. novembrist on Venemaalt keelatud Egiptusesse lennata. Reisikorraldajatel soovitati peatada reiside müük. See otsus tehti pärast Kogalõmavia (Metrojet) lennuki A321 õhkimist Siinai kohal. Keelu alla langesid nii kuurordid kui ka Kairo.

28. novembril, pärast seda, kui Türgi tulistas alla Venemaa pommitaja Su-24, kirjutas Venemaa president alla seadlusele, millega kehtestati majanduslikud erimeetmed Türgi vastu, sh keelati turismireisid sinna.

Seadluse täitmiseks keelas valitsus 1. detsembrist tšarterlennud Türki, välja arvatud reisid, mis tehakse Venemaa turistide sealt äratoomiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles