Video: Melania Trumpi arvates ärgitati ta meest rääkima «poistejutte» (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump ja CNNi saatejuht Anderson Cooper
Melania Trump ja CNNi saatejuht Anderson Cooper Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi abikaasa Melania Trump kommenteeris esimest korda 2005. aastast pärit videot, millel on kuulda ta meest naiste kohta ebatsensuurseid väljendeid kasutamas.

Melania Trump sõnas CNNi saatjuhile Anderson Cooperile antud intervjuus, et ta meest ärgitati «poistejutte» rääkima ja Donald ei ole tegelikult selline.

Trumpi naise arvates toodi 2005. aastast pärit video päevavalgele vastaskandidaadi, demokraat Hillary Clintoni käsul, kelle eesmärgiks on nii ta mehe kui teiste vabariiklaste maine kahjustamine.

Melania Trump lisas, et ta abikaasa on üsna korralik ja iseseisvalt ei oleks ta hakanud selliseid sõnu kasutama.

«Ta ei räägiks avalikkuses mitte iialgi midagi naisi solvavat, saatejuht Billy Bush ärgitas teda seda tegema. See oli provokatsioon, millest koorusid välja labasused ehk niinimetatud poistejuhtud. Teismelised poisid näitavad oma «jõudu» sellisel viisil, kasutades tüdrukute kohta ebatsensuurseid sõnu. Igatahes näitab sellise video lekkimine meediasse, kes Hillary Clinton tegelikult on,» lausus Melania Trump.

Naine jätkas, et tal on kodus kaks poissi, üks neist on ta poeg Barron ja teine ta mees Donald ning selle tõttu ta teab, kuidas mehed tegelikult räägivad.

Praegu 70-aastane Trump oli 2005. aasta videol 59-aastane ehk märgatavalt noorem.

Videos viskavad Trump ja Bush naiste teemal vulgaarseid nalju ning Trump ütleb, et ta võib naisel alakehast kinni haarata. Bush irvitab selle ütluse peale. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles