Taanlane kukkus Austraalias kogemata krokodillile otsa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Lääne-Austraalias pääses ainult vigastustega taanlasest seljakotiturist, kes kukkus kogemata otsa magavale krokodillile.

27-aastane Johnny Blonde rääkis, et avastas üleeile Kukunurra järves tukkuva mageveekrokodilli ning valmistus kaldal võtma sisse asendit, et looma pildistada. Äkitselt kaotas ta tasakaalu.

«Mäletan, et järgmise asjana libisesin kaldast alla, rullusin ümber ja maandusin otse krokodillile otsa,» jutustab taanlane. «Ta sai mind üsna heasse haardesse ja sakutas mind natuke.» Blonde lisas, et kuigi ta tundis oma käes natuke valu, ei pannud ta seda šokiseisundis eriti tähele.

Algselt läks Blonde tagasi haagiselamute parklasse, kus ta peatus koos oma tüdruksõbraga. Et aga haav jätkas veritsemist, suundus ta varsti haiglasse. Ta meenutab: esimene mõte veest välja saades oli kartus, et tüdruksõber peab teda rumalaks.

Sama tunnistas Blonde kohalikule meediale ise. «Süüdi oli see, et ma olin rumal. Kui keegi põrutaks mu vastu keset ööd, oleksin ka ise vihane,» rääkis ta.

Haiglas raviti Blonde`il sügavaid käehaavu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles