Itaalia linn pakkus Robert De Nirole asüüli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA näitleja Robert De Niro
USA näitleja Robert De Niro Foto: Reuters/ScanPix

Robert De Niro esivanemate kodulinn Lõuna-Itaalias pakkus Oscari-võitjast näitlejale USA uuest presidendist kuuldes asüüli, vahendab The Local. 

«Kui ta tahab presidendivalimiste pettumustvalmistava tulemuse valguses siia põgeneda, oleme me valmis teda majutama,» teatas Ferrazzano linnapea Antonio Cerio.

Ferrazzanost on pärit De Niro vanavanemad. Nad emigreerusid sealt USAsse 1890. aastal. Näitleja sõnul on ta siiani ka Itaalia kodanik. «Ma pean arvatavasti sinna tagasi kolima peale seda kui ta (Donald Trump) presidendiks valitakse.»

De Niro ei ole ennast Trumpi iseloomustades tagasi hoidnud, kutsudes teda seaks ning idioodiks ja avaldades soovi talle virutada. «Nüüd, kus ta presidendiks saab, ei saa ma seda (talle virutada) enam teha ja tema võitu tuleb austada,» sõnas ta. «Äkki Barack Obama osutab talle seda au, kui temaga kohtub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles