May pressikonverentsil: politsei arvab ründaja isikut teadvat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theresa May tänasel pressikonvrentsil.
Theresa May tänasel pressikonvrentsil. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Ühendkuningriigi peaminister Theresa May andis täna Londonis pressikonverentsi eile Manchesteris vähemalt 22 inimelu nõudnud terrorirünnaku teemadel.
 

Eile hilisõhtul Manchesteris toimunud kontserti rünnanud mees soovis korraldada maksimaalselt suure veresauna ja õhkis seetõttu pommi ühe väljapääsu juures, ütles Briti peaminister Theresa May.

May sõnul tegi ründaja külma arvestuse, võttes sihikule lapsed. Peaminister lisas, et politsei arvab ründaja isikut teadvat, kuid hetkel seda ei avalikustata.

Peaminister lisas, et politsei arvab ründaja isikut teadvat, kuid hetkel seda ei avalikustata.

May tänas abivajajaid aidanud inimesi. Eraldi tõi ta välja inimesed, kes avasid oma kodu uksed abivajajatele. Samuti tänas peaminister päästeteenistujaid.

May sõnul on lähipäevad keerulised. Mälestame neid, kes hukkusid ja mõtleme nendele, kes abivajajaid abistasid, lisas May.

May lubas sõita Manchesteri ning teatas juunis toimuvate erakorraliste parlamendivalimiste kampaania peatamisest. Valitsusjuhi sõnul toimub täna veel üks valitsuse eriolukorra komitee Cobra koosolek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles