Putin vastas rahva küsimustele taas üle kolme tunni

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva telestuudio, kus vestleb rahvaga otse-eetri vahendusel peaminister Vladimir Putin.
Moskva telestuudio, kus vestleb rahvaga otse-eetri vahendusel peaminister Vladimir Putin. Foto: AFP / Scanpix

Vene Föderatsiooni peaminister Vladimir Putin vastas täna televisiooni ja raadio otseeetris venemaalaste küsimusele üle kolme tunni ning lõi paari minutiga ka oma presidendiksoleku ajal püstitatud rekordit.

 

Peaministri ametis esimest korda sellises formaadis rahvaga suhelnud Putini esinemist sai suurtel kanalitel jälgida täpselt kolm tundi ja kaheksa minutit, vahendas Interfax.

Selle aja jooksul said peaministri vastuse kokku 72 küsimust, mis valiti välja paari miljoni venemaalase pöördumisest telefoni või interneti vahendusel.

«Vestlusi Vladimir Putiniga» kanti üle suurtel riiklikel telekanalitel Rossija ja Vesti ning raadiojaamades Majak ja Radio Rossiji.

Peaminister rõhutas muu hulgas venemaalastele vajadust olla nii moraalselt, rahaliselt kui ka poliitiliselt valmis, et saada üle praegusest majanduskriisist, mis pole tema hinnangul siiski nii raske kui minevikus kohatud suured probleemid.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles