Ühendriikides sai laevaõnnetuses viga 58 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühendriikides sai laevaõnnetuses viga 58 inimest.
Ühendriikides sai laevaõnnetuses viga 58 inimest. Foto: SCANPIX

Ühendriikides New Yorgis sõitis kolmapäeval vastu sadamakaid liinireisilaev, vigastada sai 58 inimest, kellest kaks on kriitilises seisundis, teatasid võimuesindajad.

Õnnetus juhtus tipptunnil kella üheksa ajal hommikul Manhattani linnajaos, aluse pardal olid New Jerseyst tööle kiirustavad inimesed.

«Viimastel andmetel on meil 58 vigastatut, neist kaks on kriitilises seisundis,» ütles piirivalve eestkõneleja Charles Rowe, kelle sõnul on alustatud uurimist õnnetuse põhjuste väljaselgitamiseks.

Aluse pardal 326 reisijat ja viis meeskonnaliiget. Kokkupõrke tagajärjel paisati inimesed pikali, mõlemad kriitilises seisundis vigastatud said tõsise peahaava.

Pealtnägijate sõnul lähenes parvlaev Seastreak Wall Street sadamakaile hea hooga ja kokkupõrge oli tugev. Aluse pardal olnud Sean Boyle ütles telekanalile NBC, et laev sõitis täiel kiirusel vastu sadamakaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles