Londoni bordellireidi käigus arreteeriti Eesti naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Möödunud neljapäeval peetud reidi käigus avastasid Londoni politseinikud Queensbury äärelinnast bordelli, kust arreteeriti 24-aastane Rumeenia, 22-aastane Eesti ja 22-aastane Leedu naine, kirjutab veebiväljaanne

This is Local London

.

Väljaande teatel võtsid rumeenlanna ja leedulanna omaks prostitutsiooni vahendamise – telefonikõnedele vastamise ja kohtumiste korraldamise. Üks mees üritas ihumüümisasutusse pääseda isegi ajal, kui politsei sealt tabatud naisi parajasti küsitles, kuid ehmatas siiski korrakaitsjaid nähes ära.

Reidi juhtinud politseiseersant Graham Coulingi sõnul käskisid nad ebaseaduslikul ettevõttel uksed sulgeda juba kuus nädalat tagasi. Et käsku ei täidetud, läksid nad möödunud nädalal kohale. «Kuritegu on nii enda keha müümine kui ka bordelli pidamine, juhtimine ja selle heaks töötamine,» rõhutas politseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles