Pantvangidraama New Jerseys kestab reedest saadik

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik jälgib Trentonis (New Jersey osariik) maja, kus relvastatud mees hoiab enda käes pantvange.
Politseinik jälgib Trentonis (New Jersey osariik) maja, kus relvastatud mees hoiab enda käes pantvange. Foto: SCANPIX

USAs New Jersey osariigis Trentonis jätkub reede pärastlõunal alanud pantvangidraama, millega on seotud lapsed.

Politseinikud piiravad maja, kus relvastatud mees hoiab pantvangis mitut alaealist last, vahendas USA Today. Läbirääkimised pantvangide vabastamise üle käivad.

Trentoni politseinikud loodavad, et lugu saab rahumeelse lõpu. «Niipea, kui see on rahuliku lõpu saanud, anname me kõigile teada, mis seal täpselt juhtus,» rääkis detektiiv Will Rodriguez.

Leitnant Stephen Varn keeldus majas olevate inimeste arvu avalikustamast. Lisaks ei tahtnud ta öelda, milline on laste ja mehe omavaheline seos.

CNNi andmetel on pantvange kolm.

Los Angeles Times kirjutab, majas on vähemalt üks surnukeha. Mitu muud meediaväljaannet teatab aga, et surnukehi on kaks: üks on naine ja üks noor poiss.

The Times on Trenton kirjutab, et läbirääkijad üritavad meest veenda, et see laseks pantvangid tervena välja ja annaks seejärel ise alla, rääkis Merceri maakonna prokurör Joe Bocchini.

Lisaks kohalikele politseinikele on kohal taktikaline eriüksus (SWAT) ja kiirabibrigaadid. Korrakaitsejõud on naabermajade elanikud turvalisuse mõttes evakueerinud.

Pantvangidraama sai alguse, kui politseinikud sisenesid 10. mail enne kella 15 majja, et teha kindlaks seal elava naise olukord, kuna sugulased polnud temast mitu päeva midagi kuulnud ja olid mures, jutustas seersant Robert Carrier väljaandele USA Today.

Ray Kelly rääkis The Times on Trentonile, et majas tapeti tema sugulane 42-aastane Carmen Kelly, kellel on viis last. Ray Kelly väitel oli neist neli ehk kaks tütart (17- ja 14-aastane) ning kaks poega (4-aastane ja teismeline) reede õhtul majas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles