Eestisse tuleb visiidile Tai välisminister

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paeti ja Surapong Tovichakchaikuli kohtumine Tais.
Urmas Paeti ja Surapong Tovichakchaikuli kohtumine Tais. Foto: Foreign Ministry of Thailand

Laupäeval on Eestis ametlikul visiidil Tai välisminister Surapong Tovichakchaikul, kes kohtub välisminister Urmas Paetiga.

Paet ja Tovichakchaikul arutavad kohtumisel Eesti ja Tai suhteid, sealhulgas viisanõude kaotamist Eesti kodanikele Taisse reisimiseks, teatas välisministeerium.

Samuti kõneldakse arengutest Süürias ja Egiptuses ning olukorrast Lähis-Idas laiemalt ning viimastest arengutest nii Eesti kui Tai naabruskonnas.

Veel räägitakse koostööst rahvusvahelistes organisatsioonides, sealhulgas Aasia – Euroopa Liidu (EL) koostööfoorumi (ASEM) edasisest arengust ja vastastikuste kandidatuuride toetamisest ning EL-Tai vabakaubandusleppe kõnelustest.

Tai välisministril on kavas kohtumine ka Riigikogu väliskomisjoni esimehe Marko Mihkelsoniga ning IKT Demokeskuse külastamine ja tutvumine Tallinna vanalinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles