Leedu kiirabitöötajaid kahtlustatakse patsiendi vägistamises

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: Sille Annuk

Eile Vilniuse kiirabisse jõudnud politsei teade jahmatas selle töötajaid: nimelt kahtlustakse üht sealset meedikut ja kiirabiauto juhti noore patsiendi vägistamises, vahendab uudistevõrk ELTA ajalehte Lietuvos rytas.

Lehe andmeil leidis kuritegu aset 23. oktoobril. 36-aastane meedik ja 62-aastane autojuht sõitsid appi tänaval peksa saanud tüdrukule.

Kiirabi viis tüdruku Žalgirise haiglasse, kus tal õmmeldi huult. Pärast seda viidi patsient Lazdynai haiglasse, kust ta lasti koju paar tundi hiljem.

Järgmisel päeval suundus patsient aga politseisse ja teatas, et kiirabitöötajad vägistasid ta. Politsei kutsus mõlemad mehed ülekuulamisele, kuid lasi nad peagi taas vabaks, sest ei pidanud patsiendi süüdistusi usutavateks. Pärast meditsiiniekspertide hinnangu saamist vahistas politsei aga meediku ja autojuhi uuesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles