Jeemeni naftaministeeriumi juures plahvatas autopomm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jeemeni pealinnas Sanaas lõhkes naftaministeeriumi sissepääsu juures autopomm, tappes CNNi teatel vähemalt kolm ja vigastades veel viit inimest.

Andmed intsidendis hukkunute ja vigastatute kohta on uudisteagentuuridel erinevad.

Ministeeriumi esindaja rääkis CNN-ile, et pomm oli arvatavasti paigutatud ühe ametniku auto alla. «Turvaabinõusid on selles piirkonnas karmistatud ja me arvame, et plahvatusega seotud inimesed lootsid, et auto pääseb ministeeriumi siseõue ja pomm plahvatab alles seal.»

Ministeeriumi lähistel elav Bakri al-Areqi rääkis, et kui auto oleks pääsenud ministeeriumi siseõue, siis oleks hukkunuid olnud kümmekond.

AFP andmete oli lõkekeha paigutatud kolonel Mohammed Fadhel Husseini ametiauto juhipoolse esiistme alla. Agentuuri andmetel saigi surma üksnes Hussein.

Plahvatuse toimumist kinnitas nii sise- kui kaitseministeerium. Seda, kes selle taga on, pole praegu teada.

Teisipäeval plahvatas sõjaväelaste bussi alla paigutatud pomm. Intsidendis hukkus kaks sõdurit, lisaks sai viga 14 sõdurit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles