Berlusconi saavutas kohtuvõidu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksiskandaali peategelased: Itaalia peaminister Silvio Berlusconi ja marokolanna Karima El Mahroug ehk Südametemurdja Ruby.
Seksiskandaali peategelased: Itaalia peaminister Silvio Berlusconi ja marokolanna Karima El Mahroug ehk Südametemurdja Ruby. Foto: SCANPIX

Itaalia endine peaminister Silvio Berlusconi, kelle riigi kõrgeim kohus vabastas eile lõplikult seksiostusüüdistustest, tahab «jätkata tööd Itaalia nimel», kuigi tal on poliitikaga tegelemine keelatud.

Berlusconi tähistas kohtuotsust, kuid väljendas ka kibestumust, et «antud juhtum kahjustas tema perekonda ning teisi süütuid inimesi, samuti tervet Itaaliat».

Miljardärist meediamagnaat mõisteti 2013. aastal seitsmeks aastaks vangi süüdistatuna alaealiselt seksi ostmises ja peaministrina ametiseisundi kuritarvitamises selle juhtumi kinnimätsimiseks. Berlusconile määrati seitsmeaastane vanglakaristus, kuid Berlusconi kaebas otsuse edasi ja apellatsioonikohus vabastas ta eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles