Gaza sektorist tulistati Iisraeli territooriumile kaks raketti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamasi võitlejad
Hamasi võitlejad Foto: SCANPIX

Gaza sektorist tulistati reedel Iisraeli lõunaossa kaks raketti, keegi kannatada ei saanud ning raketid purustusi ei tekitanud, teatas juudiriigi sõjavägi.

«Mõni hetk tagasi tulistati Gaza sektorist Iisraeli mitu raketti,» teatas armee avalduses. «Väed otsivad ala läbi.»

Sõjaväe pressiesindaja ütles AFP-le, et Iisraeli kukkus kaks raketti, mis esialgsel andmeil vigastusi ega purustusi ei tekitanud.

Alates 2014. aasta suvel Iisraeli ja Gaza sektori äärmusrühmituste vahel peetud 50-päevase sõja lõpust on Gazast juudiriigi territooriumile tulistatud ligi 30 raketti, selgub sõjaväe andmetest.

Viimastel kuudel on vastutuse raketirünnakute eest võtnud äärmusrühmitusega Islamiriik (IS) seotud sunniidi pühasõdalased, ent Iisrael peab palestiina äärmusrühmitust Hamas vastutavaks kõigi enklaavist lähtuvate raketirünnakute eest.

Reedel sai Gaza põhjapiiril Iisraeliga juudiriigi sõjaväe tules viga kaks piiritara rünnanud palestiinlast, teatasid Iisraeli armee ja Gaza meedikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles