ERR.ee: Kauhajoel elavad eestlased ilmselt kannatada ei saanud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei eristatud ala Kauhajoe kooli ümber.
Politsei eristatud ala Kauhajoe kooli ümber. Foto: AFP / Scanpix

Kauhajoel viibiva «Aktuaalse kaamera» korrespondendi Vahur Lauri sõnul ei ole seal õppivad eestlased laskmise tõttu tõenäoliselt kannatada saanud, teatasid

ERR Uudised

.

«Kauhajoel on selline pilt, et inimesed on ilusa ilmaga tulnud välja ja ehkki mitte midagi ei juhtu, on politsei piiranud piirkonna lintidega ümber,» kirjeldas Lauri sündmuspaika.

Lauri lisas, et praegusel hetkel ei ole mingit põhjust arvata, et Kauhajoel elavad eestlased oleksid laskmise hetkel seal juures viibinud. Kauhajoel juba kaheksa aastat töötav eestlane Andres ütles, et sealsed eestlased, kelle arv ulatub kuni paarikümneni, elavad ja õpivad teises kohas.

«AK» korrespondent märkis, et pärast Jokela tragöödiat on soomlased sellisteks juhtumiteks hästi ette valmistunud. «Kohe, kui teistes koolides juhtunust teada saadi, anti õpilastele klassides valjuhääldi kaudu teada, mis toimub, ja keerati klassiruumide uksed lukku ning kedagi välja ei lastud,» märkis Lauri.

Lauri lisas, et mõrvari poolt süüdatud tulekahju on kustutatud ning ka tuletõrjemasinaid pole näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles