Mis saab Trumpi endisest pressijuhist Spicerist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean SPicer
Sean SPicer Foto: Chris Kleponis/SIPA/Scanpix

Sean Spicer, kes lahkus Ühendriikide Valge Maja pressinõuniku ametikohalt vähem kui kahe nädala eest, võib  president Donald Trumpi meeskonda edasi jääda, vahendab Newsweek. 

Spicer, kes täitis Valges Majas ka kommunikatsioonijuhi ülesandeid, esitas lahkumisavalduse 21. juulil. Tema otsus oli Ühendriikide meedia väitel seotud Trumpi otsusega palgata kommunikatsioonijuhiks ametikohal vaid kümme päeva vastu pidanud Anthony Scaramucci. Nüüd haigutab valitsuse kommunikatsioonijuhi tööpostil tühjus.

Trumpi liitlane Jason Miller, kellele kord samuti kommunikatsioonijuhi kohta pakuti, ütles uudistekanalile CNN, et Spicer töötab Valges Majas nüüd uue maksuplaani kallal. «Minu soovitus oleks Spicer vähemalt maksumuudatuste läbiviimise ajaks tööl hoida,» sõnas Miller.

Politicos kirjutati aga, et Ühendriikidest alguse saanud ja Eestiski populaarne saade Tantsud Tähtedega tahab Spicerit enda saatesse osalema. Väidetavalt veetis ta päeva New Yorgis kohtudes erinevate produtsentidega, et uurida oma väljavaateid telekarjääriks.

Esmaspäeval ütles Valge Maja uus pressinõunik Sarah Huckabee Sanders ajakirjanikele, et tema teada pole Spiceri naasmist Trumpi meeskonda oodata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles