Golfipuhkusel viibiv Trump: ma teen rasket tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Donald Trump läinud nädala reedel koos lastelaste Arabella Kushneri (keskel) ja Joseph Kushneriga (paremal) Morristowni lennujaamas teel puhkusele oma Bedminsteri golfiklubisse.
President Donald Trump läinud nädala reedel koos lastelaste Arabella Kushneri (keskel) ja Joseph Kushneriga (paremal) Morristowni lennujaamas teel puhkusele oma Bedminsteri golfiklubisse. Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi kinnitusel jätkab ta ka puhkuse ajal riigi juhtimist.

«Teen New Jerseys rasket tööd ajal, mil Valge Majas tehakse kaua plaanitud renoveerimistöid,» kirjutas Trump oma lemmiksuhtluskanali Twitteri kontol. «Järgmisel nädalal lähen New Yorki kohtumistele,» lisas ta.

New Jerseys asub Trumpile kuuluv Bedminsteri eragolfiklubi, kus presidendile meeldib ka nädalavahetustel aega veeta. Nädalavahetusel avaldati sotsiaalmeedias ka fotod ja video seal golfi mängivast presidendist, mis hiljem aga kustutati.

Valges Majas vahetatakse praegu välja kütte- ja jahutusseadmeid, mistõttu on paljud selle töötajad puhkusel.

200 päeva presidendiametis olnud Trump teatas läinud nädalal, et tegelikult ei saa tema puhul puhkusest rääkida. «See pole puhkus – kohtumised ja kõned!» kirjutas riigipea, teatades, et ta pole president, kes puhkaks.

Washington Posti andmetel on Trump alates presidendina tööle asumist võtnud töölt vabaks 53 päeva. Tema demokraadist eelkäija Barack Obama oli sama aja jooksul võtnud vabaks 15 päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles