Fotod: Londoni kaks metroojaama olid tulistamisohu tõttu ajutiselt suletud (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis asuv Oxfordi Circuse metroojaam tühjendati täna õhtul inimestest ning suleti, sest oli teatatud tulistamisest. Nüüd on Oxford Circus ja Bond Streeti metroojaam taas avatud, sest sündmuspaigast ei leitud ühtki kannatanut ega rünnakule viitavat asitõendit.

«Oxford Circuse metroojaam on suletud kuni me uurime intsidenti,» teatati Londoni transpordiametist BBC-le täna õhtul. Võimaliku ohu tõttu suleti ka Bond Streeti metroojaam.

Hiljem teatas Londoni politsei, et metroojaamast ei leitud ühtegi kannatanut ega mingeid jälgi võimalikust tulistamisest. Seetõttu avati mõlemad jaamad taas metrooliiklusele.

BBC reporter Helen Bushby nägi sündmuspaigal massilist rüsinat, kui inimesed Oxford Circuse metroojaamast põgenesid ning karjusid ja nutsid.

Teadaolevalt sai üks naine metroost põgenedes kergelt viga.

Sündmuspaigale saabunud politseinikud soovitasid liiklejatel seda West Endi piirkonda vältida või varjuda hoonetesse.

37-aastane londonlane Greg Owen rääkis BBC-le, et ta viibis parajasti Oxford Streeti jaamas, kui inimesed hakkasid paaniliselt jooksma. «Olin metroojaama kõrval ning kõik hakkasid hüüdma ja karjuma ning siis tormas rahvamass trepist üles.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles