Venezuela pealinnas sai klubiplahvatuses ja rüsinas surma 17 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venezuela pealinnas Caracases sai laupäeva varahommikul ööklubis aset leidnud pisargaasiplahvatuses ja sellele järgnenud rüsinas surma 17 inimest, teiste seas kaheksa alaealist, ütlesid ametnikud.

Ööklubis, kus käis parajasti põhikooli lõpupidu, puhkes rüselus ja keegi õhkis selle käigus pisargaasikanistri, sundides enam kui 500 inimest väljapääsude suunas tormama, ütles sise- ja justiitsminister Nestor Reverol.

Reverol ütles riiklikule telekanalile VTV hukkunute arvuks 17. Neist enamus olid 16.-20. aasta vanused.

Pealtnägijate sõnul kahtlustatakse pisargaasi käikulaskmises üht alaealist, kes on üks seitsmest vahejuhtumiga seoses kinni peetud inimesest. Samuti on kinni peetud klubi omanikud, kes ei rakendanud piisavalt turvameetmeid, et pisaragaasiga poleks võimalik klubisse siseneda.

Ohvrid surid ametlikel andmetel lämbumise või mitme trauma tagajärjel. Vähemalt viis inimest sai viga ja viidi haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles