USAs hukkus üle katuse rullunud autos viis politsei eest põgenenud sisserändajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoõnnetus Texases Dimmiti maakonnas.
Autoõnnetus Texases Dimmiti maakonnas. Foto: twitter.com

Ühendriikides sai eile surma viis ja vigastada veel mitmeid politseinike eest autoga põgenenud ebaseaduslikke sisserändajaid, teatas kohalik meedia.

Õnnetus juhtus San Antonio lähedal asuvas Big Wellsi linnas, kus korrakaitsjad üritasid peatada maasturit, milles oli 14 inimest.

Kolmeses karavanis liikunud sõidukitest kaks pidasid politsei käsu peale kinni, kuid kolmas jätkas sõitu ja kiirendas, et korrakaitsjate käest pääseda.

Dimmiti maakonnšerifi Marion Boydi sõnul oli masina kiiruseks umbes 160 kilomeetrit tunnis, kui juht politseinike eest põgeneda üritas.

Masinat juhtinud mees kaotas lõpuks auto üle kontrolli, see paiskus teelt välja ja keeras mitu korda üle katuse.

Võimude sõnul olid autojuht ja üks kaasreisija Ühendriikide kodanikud. Ülejäänud 12 reisijat olid dokumenteerimata immigrandid.

Šerifil ei olnud teavet, kust kõnelaused migrandid pärit olid. Enamik Ühendriikide lõunapiiri rikkuvatest migrantidest on pärit Mehhikost ja Kesk-Ameerikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles