Võitluskoerad tapsid Venemaal väikelapse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staffordshire bullterjer. Pildil olev koer ei ole looga seotud.
Staffordshire bullterjer. Pildil olev koer ei ole looga seotud. Foto: Õhtuleht

Venemaal tapsid kaks võitluskoera aastase põnni, last valvama pidanud vanaema poos end aga üles

Laupäeval avastati Venemaal Kemerovo oblastis ühest eramust koerte puretud väikelapse surnukeha, kirjutab regions.ru. Lapse vanaema oli end kõrvalhoones üles poonud. Kohalike ametivõimude sõnul oli väikelaps jäänud mõneks ajaks ilma järelevalveta ning sel ajal ründasid teda pitbullterjer ja Staffordshire'i bullterjer. Lapselapse surnukeha avastanud vanaema viis lapse surnukeha majja ja poos end üles. Uurijad leidsid mitu enesetapu eel kirjutatud kirja, millest ühes palub naine lapse vanemate käest andestust ja süüdistab end lapse surmas.

Kemerovo oblasti kuberner Aman Tulejev tegi pärast laupäevast õnnetust ettepaneku keelustada võitluskoerte pidamine, vahendab pskovskaja lenta novosti.

«Mõnes riigis on võitlustõud üldse keelatud. Miks me ei või minna seda teed? Relvad on meil ju keelatud. Võitluskoer on peaaegu samasugune relv. Et sellist koera pidada, peab inimene saama spetsiaalse väljaõppe, läbima tõsise kontrolli.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles