Musk välistas Tesla börsilt lahkumise korral ameti mahapaneku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: Kiichiro Sato / AP / Scanpix

USA elektriautode tootja Tesla tegevjuht Elon Musk ütles teisipäeval, et jääb firma tegevjuhiks ka juhul, kui ettevõte peaks börsilt lahkuma.

Tesla aktsiatega kauplemine peatus teisipäeva pärastlõunal pärast Muski vihjet, et firma võib börsilt lahkuda ja muutuda aktsiaseltsiks. Enne seda tõusis Tesla aktsia väärtus seitse protsenti.

«Mingeid muutusi ei ole,» kirjutas Musk Twitteris vastuseks ühele kasutajale, kes küsis, kas ta soovib oma praegusel ametikohal jätkata.

Varem oli Tesla tegevjuht blogipostituses kirjutanud, et börsilt lahkumine eemaldaks firma kvartalipõhisest aruandetsüklist ja vabastaks selle «võimalikult suures ulatuses segajatest ja lühiajalisest mõtlemisest».

Privaatselt kaubeldavate aktsiatega ettevõtlusvormiks muutumine «oleks palju sujuvam», lõpetaks «negatiivse propaganda» ja tuleks aktsionäridele kasuks, sõnas Musk. «Ma hindan Tesla aktsionäre ülikõrgelt. Me tagame nende heaolu mis tahes stsenaariumi korral,» lausus ta.

Samas rõhutas Musk, et lõplikku otsust börsilt lahkumise kohta pole tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles