Rootsis juhtunud bussiõnnetuses sai viga 17 inimest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vette lõksu jäänud sõiduauto Göteborgi kesklinnas.
Vette lõksu jäänud sõiduauto Göteborgi kesklinnas. Foto: SCANPIX

Rootsi hädaabikeskusele on andnud tööd talviselt libedate sõiduolude põhjustatud liiklusõnnetused, Göteborgis jäid aga tulvavete tõttu lõksu mitmed sõiduautod.

Värmlandis juhtunud bussiõnnetuses sai viga saalihokivõistlusele kiirustanud meeskond, vahendas YLE. Üksi 17 inimesest raskeid kehavigastusi õnneks ei saanud. Kannatanutest noorimad oli 10-aastased.

Õnnetuspaik, kuhu kihutas kümmekond kiirabiautot, asus Filipstadist põhjas. Sportlasi sõidutanud buss põrutas libedal maanteel kurvist välja.

Göteborgis sai aga tõsiselt viga üks naine, kes jäi oma autoga silla all vette kinni. Ajalehe Dagens Nyhetes andmetel pidi kõnealune tee olema tulvavete tõttu suletud.

Rootsit raputas eile torm, ametivõimud soovitas inimestel püsida hoonetes ka öösel. Rootsi televisiooni andmetel võib Västernorrlandis sadada maha 20 sentimeetrit lund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles