Helsingis toimus eile õhtul tulistamine

Copy
Soome politsei. Pilt on illustratiivne.
Soome politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Helsingis Koskelantiel toimus eile õhtul suur politseioperatsioon, mille käigus jahiti võimalikus mõrvakatses kahtlustatavat isikut, kes tulistas võõra auto suunas mitu lasku.

Helsingi politsei andis täna lisainfot laupäeva õhtul toimunud suure politseioperatsiooni kohta Koskelantie piirkonnas. Operatsiooni põhjuseks oli Koskelantie ja Hämeentie ristmikul eile õhtul kell pool seitse toimunud tulistamine.

«Praeguse info kohaselt tulistas kahtlustatud mees mitu lasku võõra auto suunas. Juhtumit uuritakse mõrvakatsena,» teatas politsei pressiteates.

Politsei teatel väljus kahtlustatav autost ning avas tule teise auto pihta, mis seisis samal ristmikul. Vahejuhtumis ei saanud keegi vigastada. Laskude sihtmärgiks olnud autos oli üks inimene.

Kahtlustatav põgenes sündmuspaigalt oma autoga, mille ta hiljem hülgas. Kahtlustatava isik on politseile teada, kuid teda ei ole veel kätte saadud.

«Kahtlustatav ja ohver tunnevad üksteist varasemast ning politsei käsitluse järgi on neil juba varasemast erimeelsusi,» sõnas juhtumit uuriv kriminaalkomissar Jari Nikonen.

Politsei teatas laupäeva õhtul Twitteris, et juhtumiga seoses käis mitu patrulli ka Viikin Prismas. Patrulle nähti ka Valdemarintoril Viikinmäes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles