Iisraeli peaministripaar veab visiitidele kaasa kohvrite kaupa musta pesu (2)

Postimees
Copy
Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu ja tema abikaasa Sara eelmisel nädalal Valges Majas. Allikate väitel tõi paar sel korral USAsse kaasa üllatavalt vähe pesemist vajanud rõivaid.
Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu ja tema abikaasa Sara eelmisel nädalal Valges Majas. Allikate väitel tõi paar sel korral USAsse kaasa üllatavalt vähe pesemist vajanud rõivaid. Foto: Chris Kleponis / POOL / EPA / Scanpix

Väidetavalt on Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu ja tema abikaasa Sara avastanud kavala säästunipi: nad veavad välisvisiitidele kaasa mitme kohvri jagu musta pesu, et lasta see siis teise riigi kulul ära pesta või keemiliselt puhastada.

Valge Maja ametnike kinnitusel on seda juhtunud korduvalt, kui Iisraeli valitsusjuht on külastanud Ameerika Ühendriike, vahendas The Washington Post. Võimalust tasuta riideid puhastada pakutakse USA presidendi külalistemaja kõigile väisajatele, kuid enamik riigijuhte ei pea seda oma lühikestel visiitidel vajalikuks.

«Netanyahud on ainsad, kes toovad meile puhastada tõesti kohvritäite kaupa musta pesu,» rääkis üks anonüümseks jääda soovinud USA ametnik ajalehele. «Pärast mitut reisi sai selgeks, et see oli ettekavatsetud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles